Matuška Jaroslav MUDr. - FEMICARE s.r.o.

Gynekologická ordinace Klatovy.

85 (27 hodnocení)

+420 376 317 286

Main

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
86
Přístup lékaře
96
Odbornost
96
Ordinační doba, délka čekání
60
  • 98 od , 03.11.2017 13:43
    Je to nejlepší gynekologický doktor. Jsem už u něj 6 let a nemůžu si na něj stěžovat, všechno vysvětlí. Jeho manželka je vynikající sestra a k pacientům se chovají pěkně.
  • 88 od , 22.03.2017 18:00
    Pan doktor je moc příjemný, své práci rozumí, vše vysvětlí. Jediné malé mínus je, že se musí platit 100 kč za ultrazvukový snímek, který mnozí gynekologové dávají zadarmo. Ale to je opravdu maličkost.
  • 98 od , 05.01.2017 20:39
    Mohu jen doporučit.
  • 95 od , 03.01.2017 08:08
    Nikdy jsem neměla lepšího doktora. Mohu jen doporučit.
  • 95 od , 21.12.2016 17:41
    Sestřička i pan doktor jsou skvělí, ochotní a milí. Pan doktor vše vysvětlí, vše vyšetři, nic nezanedbá, pomůže a popřípadě poradí. Kdyby byl nějaký problém, je to nejlepší gynekolog jakého jsem kdy měla.
  • 82 od , 21.12.2016 11:41
    V Klatovech nikdo lepší není...
  • 95 od , 23.11.2016 19:43
    Jsem spokojená
  • 98 od , 19.09.2016 18:23
    Přístup pana doktora i sestřičky je úžasný. Jsou oba milý, ochotný, dovedou naslouchat a ke všemu přistupují profesionálně. Kéž by bylo víc takovýchto ordinací.
  • 95 od , 15.09.2016 10:16
    Přístup pana doktora je nejlepší, jaký jsem u lékaře kdy zažila. Vše vysvětlí a nikdy nic neopomene a nezanedbá. Sestřička je také moc milá. Za mě velký palec nahoru :-)
  • 92 od , 28.07.2016 22:01
    Velmi příjemné prostředí, jak vlídnost sestry, tak vysvětlení a přístup pana doktora. Působí velmi klidně a vždy mám pocit, že má pro mne čas a opravdu mi naslouchá.
  • 88 od , 20.07.2016 10:20
    Spokojenost
  • 100 od , 08.06.2016 16:52
    Spokojenost.
  • 95 od , 08.06.2016 13:22
    Čekání trošku delší, ale dá se to pochopit, je nás hodně :) Jinak si nemůžu stěžovat ani na sestřičku ani na pana doktora :)
  • 82 od , 07.06.2016 09:46
    Měnila jsem lékaře v 6 měsíci těhotenství a jsem moc spokojená. Dokonce jsem měla pana Matušku i u porodu. :) Jen to čekání je dlouhé, ale to je asi u každého lékaře.
  • 72 od , 02.05.2016 09:07
    Přístup lékaře pěkný, prostředí ordinace slušné, čekárna hodně malá, čas objednání je jen orientační, takže dlouho čekáte.
  • 78 od , 21.04.2016 19:37
    Profi přístup.
  • 88 od , 14.04.2016 15:49
    Příjemný doktor, všechno vysvětlí a poradí. Sestřička je taky super.
  • 88 od , 16.01.2016 13:39
    Ochota a vždy se vším pomohl. Poradil. Sestřička super. Doporučuji!
  • 57 od , 07.01.2016 14:09
    Pan doktor je milý, usměvavý odborník. Vyšetření není bolestivé. Sestřička je také milá paní, občas je docela odměřená, ale jsme jen lidé a každý má špatný den. Doba čekání je pokaždé hodně dlouhá.
  • 85 od , 27.12.2015 17:56
    Lékař skvělý, bohužel doba čekání je šílená…

Kontakty a adresa

Matuška Jaroslav MUDr. - FEMICARE s.r.o.
  • Dragounská 404, 339 01 Klatovy IV
    okres Klatovy, Plzeňský kraj
  • +420 376 317 286
  • femicare@atlas.cz

Otevírací hodiny

Po 8 - 12 13 - 16
St 8 - 13
Čt 16 - 18
8 - 12 Dnes

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu