HYLA Group s.r.o.

100 (9 hodnocení)

+420 800 100 053

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

  • 100 od , 30.10.2018 16:57
    Nejlepší vysavač a nejen to, perfektní čistička vzduchu. Díky němu mám odmražený mrazák za 10 minut bez kapky vody - prostě bomba a úklid s ním je hračka.
  • 100 od , 27.09.2018 09:35
    Jsem velmi spokojená se službami firmy Hyla i se samotným vysavačem. Nevím, jak jsem bez něj mohla dřív fungovat. Vřele ho doporučuji všem maminkám - na nepořádek po dětech je skvělý ☺
  • 100 od , 09.08.2018 15:27
    Velká spokojenost- vřele doporučuji pro nákup vodního vysavače. Úžasný zážitek při nákupu, Hyla splňuje vše, co jsem očekávala a ještě mnohem víc.
  • 100 od , 16.05.2018 11:57
    Neuvěřitelná mašinka s dlouhou výdrží. Máme ho už 22 let a dech mi vyrazil jejich servis . Jeden telefon na bezplatnou linku a měl jsem , co jsem potřeboval. Kdyby takových firem a výrobků bylo víc.
  • 100 od , 28.02.2018 16:06
    Nová hyla est je super - nejlepší vysavač, jaký jsme kdy měli. První dny jsem vůbec nevěřila, kolik špíny se dá vysát a to jsme měli před tím vivenso. Rádi jsme se ho zbavili - na Hylušku nemá.
  • 100 od , 13.04.2017 19:05
    Ve srovnání s ostatními vodními vysavači na trhu opravdu kvalita. Jednoduchá práce, alergie na ústupu a jsem si jistá, že i dlouhá životnost. Přežila i pád ze schodů s plnou nádobou! Doporučuji všem.
  • 100 od , 18.01.2017 18:46
    Spolehlivá a vstřícná firma. Vodní vysavač Hyla je naším oblíbeným, jen by měl mít ještě nožičky, aby běhal sám. Ale ten čistý vzduch po úklidu mi za to stojí. Snad vydrží 20 let jako sousedům. :-)
  • 100 od , 14.09.2016 12:35
    Nejlepší vysavač, jaký jsem kdy koupil! Karel Janotka
  • 100 od , 17.06.2015 11:30
    Hyla je vynikající vodní vysavač s dobrou cenou a výkonem bez kompromisů. Rainbow se Hyle nemůže rovnat, protože nepotřebuje servis ani výměny drahých filtrů.

Kontakty a adresa

HYLA Group s.r.o.
  • Jiřího náměstí 74, 290 01 Poděbrady-Poděbrady I
    okres Nymburk, Středočeský kraj
  • +420 800 100 053
  • hyla@hyla.cz

Otevírací hodiny

Po 7 - 16
Út 7 - 16
St 7 - 16
Čt 7 - 16
7 - 16 Dnes

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu