Obchodní dům Elan

89 (23 hodnocení)

+420 733 746 351

spojovatelka

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Přístup personálu
60
Otevírací doba
55
Cena
60
Rozsah nabídky
60
  • 18 od , 04.07.2016 19:50
    Otevírací doba je špatná, mělo by se otevírat dříve.
  • 100 od , 16.04.2015 10:29
    Chodím tady moc ráda nakupovat - vše pod jednou střechou :-)
  • 100 od , 08.08.2014 14:06
    Dobrý obchodní dům, ve kterém je vše pohromadě.
  • 90 od , 05.08.2014 15:33
    Řada obchodů přibyla a myslím, že se tady dá najít snad všechno. Jsem za to ráda.
  • 80 od , 04.08.2014 08:12
    Obvykle najdu vždy to, co hledám. Velikou radost při rekonstrukci mi udělalo zařazení nejmenovaného obchodu.
  • 100 od , 04.08.2014 07:37
    Dobrá otvírací doba.
  • 100 od , 01.08.2014 11:02
    Navštěvuji zde hlavně DM a obuv Baťa. V obou prodejnách pracují velice příjemné prodavačky. Byla jsme vždy spokojená.
  • 80 od , 01.08.2014 10:45
    Jako dobrý, ale je co zlepšovat. V Havířově chybí konkurence
  • 100 od , 01.08.2014 10:08
    příjemné prostředí i obsluha
  • 100 od , 01.08.2014 09:49
    vše pohromadě
  • 100 od , 01.08.2014 09:10
    skvělý obchoďák
  • 90 od , 01.08.2014 08:56
    denně chodím kolem, je zde opravdu živo
  • 70 od , 01.08.2014 08:51
    Velice jsem spokojená. Jako žena uvítám raději jeden komplex, ve kterém můžu nakoupit takříkajíc pod jednou střechou. Velice jsem spokojená s bižutérií a ochotou personálu v Bille nahoře. Děkuji. Daja
  • 100 od , 01.08.2014 08:42
    Vše v jednom :-) Velká spokojenost
  • 100 od , 01.08.2014 08:39
    Je fajn, že když člověk potřebuje něco nakoupit a chce kvalitní obchody, nemusí až do Ostravy a vše najde tady.
  • 100 od , 01.08.2014 08:23
    nízké ceny
  • 90 od , 01.08.2014 08:11
    Příjemné prostředí pro nakupování.
  • 100 od , 01.08.2014 07:42
    různorodé obchody, člověk zde nakoupí vše od potravin až po knihy. Vše se dobře hledá
  • 60 od , 31.07.2014 15:54
    Modernizace asi skvěle provedena, avšak malé množství obchodů, které jsou o víkendu zavřeny ...
  • 100 od , 29.07.2014 08:31
    Moderní obchodní dům, příjemná atmosféra, obchody všeho druhu.

Kontakty a adresa

Obchodní dům Elan

Otevírací hodiny

Po 9 - 19
Út 9 - 19 Dnes
St 9 - 19
Čt 9 - 19
9 - 19
So 9 - 14

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu