. Flexotisk je realizován přímo v kartonážkách. Naše nabídka TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní. Většinou se jedná o potisk resy znaky (recyklace atd.), loga firem, označení obsahu krabicích. Flexotisk je realizován přímo v kartonážkách. ;
či papíru. Na tampon je nanesena přes raznici barva v požadovaném tvaru a tamponem je následněTECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Tampon print se používá pro maloplošný potisk nerovnéhopovrchu předmětů či papíru. Na tampon je nanesena přes raznici barva v požadovaném tvaru a tamponem ;
Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Sítotisk se používá pro dotisk rovného povrchu předmětů nebo papíru ;
Offsetový tisk Offsetový tisk Offsetový tisk v klasických tiskárnách. Tento tisk funguje přibližněnásledovně. V tiskovém stroji jsou jednolivé věže, z nichž každá tiskne jednou barvou. Na papírvýsledku složí do finálních barev Naše nabídka TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní StudenecOffsetový tisk v klasických tiskárnách. Tento tisk funguje přibližně následovně. V tiskovém stroji jsou ;
, kterým se barvy chrání proti otěru. Naše nabídka TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní Studenec ;
tiskáren. Naše nabídka TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Laminace znamená, že se na ;
atraktivity prodejních obalů. Naše nabídka TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Jedná se o ;
zvýraznění originality a vysoké kvality výrobku. Naše nabídka TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní ;
TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Jedná se o cenově dostupnou ražbu i při nízkých ;
Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Materiály mohou být vybaveny také stírací plochou. Typickým příkladem jsou losy a různé kartičky na promoakce. ;
Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Kašírování znamená potah něčeho něčím. Tzn. plakát vytištěný vKašírování Kašírování Kašírování znamená potah něčeho něčím. Tzn. plakát vytištěný v offsetové ;
modelů používaným především při zobrazování barev v digitální technice (fotoaparáty, monitory, kamery, televize) je RGB. Naše nabídka TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Oko vnímá barvyv digitální technice (fotoaparáty, monitory, kamery, televize) je RGB. ;
nabídka TECHNOLOGIE Ždírec nad Doubravou Horní Studenec Většina typů krabic je zařazena do tzv ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu