kavárny je volný přístup na terasu hotelu s prostorem pro posezení s výhledem na okolní přírodu. Vletních měsících probíhají na terase hotelu Svratka grilovací party s živou hudbou. Naše službyvolný přístup na terasu hotelu s prostorem pro posezení s výhledem na okolní přírodu. V letníchměsících probíhají na terase hotelu Svratka grilovací party s živou hudbou. ;
velký sál s tanečním parketem. Svatební menu lze sestavit přesně na míru novomanželů. Na Vaše přánípodobě pronájmu apartmánu na jednu noc zdarma. Naše služby Firemní akce, svatby a oslavy Svratka Českásestavit přesně na míru novomanželů. Na Vaše přání zajistíme vše od obřadu, přes dokonale prostřenousvatebčanů. Pro novomanžele máme připravený dárek v podobě pronájmu apartmánu na jednu noc zdarma. ;
umožňuje i pořádání velkých společenských akcí. Sál lze využít také na různé skupinové terapie, cvičeníkavárnou, terasou, restaurací a barem umožňuje i pořádání velkých společenských akcí. Sál lze využít také na různé skupinové terapie, cvičení, meditace. ;
ten nejčistší vzduch na Českomoravské vrchovině. Naše služby Sportovní aktivity Svratka Česká. Můžete si zde protáhnout a posílit tělo a zároveň dýchat ten nejčistší vzduch na Českomoravské vrchovině. ;
nabízí plně automatizované linky na výrobu sušek, baranků, taralli a preclíků. Produkty Pekařskélinky Předměřice nad Labem Firma J4 s.r.o nabízí plně automatizované linky na výrobu sušek, baranků, taralli a preclíků. ;
Výroba sušenek Výroba sušenek Výrobní linka na pečení sušenek umožňuje pečení velkého množstvíodpovídající linky. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Výrobní linka na pečení sušenek ;
Výroba toustového chleba Výroba toustového chleba Plně vybavené automatické linky na výrobuna výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané. ;
výhod výroby těchto polotovarů je dlouhá trvanlivost a tím i možnost rozvozu na extrémně dlouhépolotovarů je dlouhá trvanlivost a tím i možnost rozvozu na extrémně dlouhé vzdálenosti. ;
sázeného chleba je chléb osazen přímo na pás pece Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Uvýrobních linek určených k výrobě volně sázeného chleba je chléb osazen přímo na pás pece ;
výraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména obchodně - provozní činnosti. Pro teoreticképřípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, má výraznou orientaci na ;
výraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména gastronomických služeb ve všech oblastech. Provýraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména gastronomických služeb ve všech oblastech. Pro ;
vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojního obrábění naobrábění na kon – venčních a CNC obráběcích strojích. Ovládá třískové obrábění kovových i nekovových ;
údržbářské, opravá- renské a seřizovací práce na silničních motorových vozidlech. Získané dovednosti- renské a seřizovací práce na silničních motorových vozidlech. Získané dovednosti umožní absolventům ;
samostatně a odpovědně pracovat ve všech typech provozních jednotek různých forem vlastnictví, naforem vlastnictví, na veletrzích a prodejních výstavách. ;
. Odborné předměty jsou zaměřeny s ohledem na možné pracovní uplatnění v regionu. Přehled oborů vzdělánízískali ve tříletém oboru vzdělání. Odborné předměty jsou zaměřeny s ohledem na možné pracovní uplatnění v regionu. ;
. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky aa psychologie na konkrétní situace v podniku. Přehled oborů vzdělání vzdělání nástavbového studiastudijním oboru je kladen důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky a dovednosti z ekonomiky, účetnictví, písemné a elektronické komunikace, práva, managementu a marketingu a psychologie na konkrétní situace v podniku. ;
důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky a dovednosti z ekonomiky, účetnictví, písemné aelektronické komunikace, práva, managementu a marketingu a psychologie na konkrétní situace v podnikuzvládnutí podnikatelských aktivit. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj, práva, managementu a marketingu a psychologie na konkrétní situace v podniku. ;
Odbor interní audit Odbor interní audit E-mail: j.mravcova@chomutov-mesto.cz Telefon: 474 637 450. máje 1 - Radnice Chomutov E-mail: j.mravcova@chomutov-mesto.cz Telefon: 474 637 450 Úřední ;
Odbor ekonomiky Odbor ekonomiky E-mail: j.mares@chomutov-mesto.cz Telefon: 474 637 250 IČ: 00261891: 0100. Variabilní symbol jednotlivých plateb Vám na požádání sdělí jejich správce. Úřední hodinyE-mail: j.mares@chomutov-mesto.cz Telefon: 474 637 250 IČ: 00261891 DIČ: CZ00261891 Datová schránkajednotlivých plateb Vám na požádání sdělí jejich správce. Úřední hodiny Pondělí: 8:00 - 17:00 Úterý: 8:00 ;
Odbor sociálních věcí Odbor sociálních věcí E-mail: k.faiglova@chomutov-mesto.cz Telefon: 474 637magistrátu města Zborovská 4602 Chomutov E-mail: k.faiglova@chomutov-mesto.cz Telefon: 474 637 144 ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu