, kteří garantují 100% kvalitu a pestrost nabídky. Suroviny průběžně testujeme, abychom Vám mohli zaručitpečlivě vybraných dodavatelů, kteří garantují 100% kvalitu a pestrost nabídky. Suroviny průběžně testujeme, abychom Vám mohli zaručit jejich kvalitu. ;
) sestává z kulové plastové (PE) nádrže, osazené technologickou nerezovou vestavbou, biodisky aStählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členem Asociace proživotem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a dobře sedimentujícírealizaci – postačí udělení plné moci Výkopové práce Výrobu, dopravu a montáž ČOV Zaškolení obsluhy a ;
) sestává z kulové plastové (PE) nádrže, osazené technologickou nerezovou vestavbou, biodisky aStählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členem Asociaceživotem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a dobře sedimentujícírealizaci – postačí udělení plné moci Výkopové práce Výrobu, dopravu a montáž ČOV Zaškolení obsluhy a ;
vestavbou, biodisky a membránového kompresoru (dmychadla). Dmychadlo je možno umístit ve vzdálenosti 10ma členem Asociace pro vodu ČR Popis procesu čištění dopadních vod STMH: Čistírna odpadních vod STMHžije svým vlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látekobsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek apotřebných povolení k realizaci – postačí udělení plné moci Výkopové práce Výrobu, dopravu a montáž ČOV ;
dosazovákem) sestává z kulové plastové (PE) nádrže, osazené technologickou nerezovou vestavbou, biodisky aStählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členemvlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených vodpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a dobřerealizaci – postačí udělení plné moci Výkopové práce Výrobu, dopravu a montáž ČOV Zaškolení obsluhy ;
, biodisky a membránového kompresoru (dmychadla). Dmychadlo je možno umístit ve vzdálenosti 10m od vlastnívod a členem Asociace pro vodu ČR Popis procesu čištění dopadních vod STMH: Čistírna odpadních vodSTMH žije svým vlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látekobsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek aodpadních vod STMH tzv. "na klíč": nalezení optimální koncepce řešení odkanalizování a způsobu čištění ;
prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Náš, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadným pruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistencekonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazupruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
základní barvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování atemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. Náš sortiment Nabídka jablek Synkov-Slemenobarvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování aa chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemnáaž v první polovině října. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
až lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobřetemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
Hrušky I Hrušky I V nabídce máme hrušky různých odrůd a zralosti Ovoce konzumní "Naše ovoce" Ovoce konzumní Ostroměř Ostroměř V nabídce máme hrušky různých odrůd a zralosti ;
a chutné Ovoce konzumní "Naše ovoce" Ovoce konzumní Ostroměř Ostroměř Meruňky z našich sadu jsou pěkně vyzrále a chutné ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu