samotný řez. Technologie řezání vodním paprskem lze aplikovat v podstatě na jakýkoliv materiál s výjimkouřezat, je tedy 330 mm). Nově dokážeme díky naklápěcí hlavě výrazně eliminovat úkos vznikající přiřezání vodním paprskem. Další novinkou v našem "arzenálu" služeb pro zákazníky je tvarové řezánítak vzniká samotný řez. Technologie řezání vodním paprskem lze aplikovat v podstatě na jakýkolivtloušťka, kterou lze řezat, je tedy 330 mm). Nově dokážeme díky naklápěcí hlavě výrazně eliminovat úkos ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkaprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost vlistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
, se slabší příjemnou vůní, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinciaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinci až lednu. Skladování nejlépe v ;
nazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jableknazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
vyloučit riziko poškození zásilky během přepravy, v jejímž průběhu může docházet i k několikapéče zkušeného speditéra se nedá zcela vyloučit riziko poškození zásilky během přepravy, v jejímž ;
v povolání mechanik a seřizovač obráběcích strojů, při seřizování klasických i CNC strojů, zařízení. Přehled oborů Čtyřleté obory vzdělávání poskytující střední vzdělání s maturitní zkouškou DomažliceTýnské Předměstí Absolvent nalezne uplatnění především ve strojírenství, a to v povolání mechanik a ;
náročných technologických postupů v souladu s individuálními požadavky zákazníka, módními trendy, zdravotně-hygienickými hledisky, estetickými zásadami a novými vědeckými poznatky. Absolvent seuplatní v povoláních kosmetička, manikérka, pedikérka. Pro zvýšení odbornosti nabízí škola atraktivnísloženou z části státní a profilové. Přehled oborů Čtyřleté obory vzdělávání poskytující střední vzdělánípro provádění náročných technologických postupů v souladu s individuálními požadavky zákazníka ;
nového oboru se uplatní jako vedoucí v obchodních společnostech, v soukromých firmách v odděleníobchodních řetězcích v našem regionu. Přehled oborů Čtyřleté obory vzdělávání poskytující střednínákupu a prodeje zboží, v oblastech finančních služeb, marketingu, logistiky a propagace. Po ukončenístudia mohou i soukromě podnikat v oblasti obchodu, logistiky a financí. Díky intenzivní jazykovépřípravě se mohou ucházet o práci v zahraničí, zejména v sousedním Německu. Během studia zakončeného ;
Gastronomie Gastronomie Absolventi tohoto oboru najdou široké uplatnění v oblastitechnickohospodářské, v pohostinství, ve stravovacích a ubytovacích zařízeních. Odborné kompetence si žáci mohouzkouškou, která se skládá z části státní a profilové. Přehled oborů Čtyřleté obory vzdělávání poskytujícíširoké uplatnění v oblasti technickohospodářské, v pohostinství, ve stravovacích a ubytovacích ;
zabývající se strojírenskou výrobou. Přehled oborů Tříleté obory vzdělávání poskytující střední vzdělání s ;
a výrobky, provádí údržbu strojů. Přehled oborů Tříleté obory vzdělávání poskytující střední ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu