, přičemž se linka může skládat ze standardních výrobních pekařských technologií, jako je tomu u běžnépekařských technologií, jako je tomu u běžné pekařské výroby, tak i ze speciálních technologií přípravy těsta určeného pro konzumaci zvířaty. ;
Výroba volně sázeného chleba Výroba volně sázeného chleba U výrobních linek určených k výrobě volněsázeného chleba je chléb osazen přímo na pás pece Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem U ;
Středisko Dolní Hedeč Středisko Dolní Hedeč Středisko se nachází u města Králíky v nadmořské výšceStředisko se nachází u města Králíky v nadmořské výšce cca 700 m v sousedství kláštera na Mariánském ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu