, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadným pruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistencekonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazupruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
základní barvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování atemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. Náš sortiment Nabídka jablek Synkov-Slemenobarvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování aa chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemnáaž v první polovině října. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
až lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobřetemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
Těstoviny kolínka Těstoviny kolínka Kolínka nebo-li chifferini jsou malé, krátké, zahnuté a duté. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. Těstoviny TěstovinyVětřkovice Kolínka nebo-li chifferini jsou malé, krátké, zahnuté a duté těstoviny specifického tvaru. Jednáse o univerzální druh těstovin vhodné k použití do řady jídel. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. ;
Těstoviny vlasové Těstoviny vlasové Vlasové těstoviny (filini) jsou velmi tenké, jemné a krátkébujón a vytvoří tak klasickou sytější polévkou. Těstoviny Těstoviny Větřkovice Vlasové těstoviny(filini) jsou velmi tenké, jemné a krátké těstoviny. Vlasové těstoviny jsou ideální do polévek. Oživízákladní vývar (kuřecí nebo hovězí) či bujón a vytvoří tak klasickou sytější polévkou. ;
Malý servis Malý servis - výměna opotřebených patníků, oprava špiček, zabroušení a zabarvení hranFelbabka - výměna opotřebených patníků, oprava špiček, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi ;
podražení, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi, napnutí obuvi, odstranění nečistot, aplikacenebo nové podražení, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi, napnutí obuvi, odstranění nečistot ;
, rozebrání podpatků a odpárání prochozených podešví, oprava půdování, příprava a přišití nových podešví, postavení nových podpatků, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi, aplikace prostředků na ošetřenípodpatků a odpárání prochozených podešví, oprava půdování, příprava a přišití nových podešví, postavenínových podpatků, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi, aplikace prostředků na ošetření kůže (usně ;
kotníky a dávají jistotu pevného kroku. Boty Typy bot Felbabka Vyšší boty šité na míru příjemně chrání kotníky a dávají jistotu pevného kroku. ;
barvě je klasická společenská bota a jako taková by určitě neměla chybět v žádném botníku. Nejlepšíklasická společenská bota a jako taková by určitě neměla chybět v žádném botníku. Nejlepší vlastnosti má pouze obuv ručně šitá na míru. ;
Wholecut Oxford jsou velmi oblíbeným typem Oxfordu. V černé barvě jsou formální a vhodné i do společnosti, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečeníbarvě jsou formální a vhodné i do společnosti, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečení. ;
zakázková výroba má ovšem své limity a omezení dané technologií výroby. Výška podpatku je maximálně 7 cmlimity a omezení dané technologií výroby. Výška podpatku je maximálně 7 cm. Střihy vycházejí z pánských modelů a vyznačují se klasickou konzervativní elegancí.. Střihy vycházejí z pánských modelů a vyznačují se klasickou konzervativní elegancí. Boty Typy bot ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu