Bohemia gold Bohemia gold Hladká, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnézáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
Bohemia red Bohemia red Tenká, suchá, hladká, se základní barvou žlutou, s krycí barvou tmavě, navinule sladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekSynkov-Slemeno Jedlina Tenká, suchá, hladká, se základní barvou žlutou, s krycí barvou tmavě červenousladká, voňavá, krémové barvy. Sklizeň koncem září. Zralost počátkem listopadu. Skladování nejlépe ;
Melodie Melodie Hladká, ojíněná, tenká, se základní barvou zelenožlutou, překrytou nafialově, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, ojíněná, tenká, se základní barvou zelenožlutou, překrytou nafialově červeným líčkem. Chruplavá, jemnákoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově žlutou, s krycí barvou jasně zářivěčervenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
Jonagored Jonagored Kulovitě kuželovitý. Suchá, hladká, středně tlustá, lesklá, se základní barvou, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukuželovitý. Suchá, hladká, středně tlustá, lesklá, se základní barvou zeleně žlutou, překrytoukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
, později lehce mastná, základní barvy zelenožluté, později žluté, s krycí tmavě červenou barvou, někdynejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka, lesklá, později lehce mastná, základní barvy zelenožluté, později žluté, s krycí tmavě červenoubarvou, někdy rozmytě nanesenou po celém povrchu, s málo nápadnými, zastřenými, světle žlutými lenticely. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
pevná, zpravidla suchá, mírně lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později zlatožlutou. Středně. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dostředně tenká, středně pevná, zpravidla suchá, mírně lesklá, se základní barvou zelenožlutou, pozdějilistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
zasahujícími polovinu plodu. Hladká, sušší, tlustá, tuhá, pružná, lesklá, se základní barvou zpočátkužlutozelenou, později slámově žlutou, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celémaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, sušší, tlustá, tuhá, pružná, lesklá, se základní barvou zpočátku žlutozelenou, později slámově žlutou, s krycí barvou karmínově jasně červenou, nanesenou rozmytě po celém povrchu plodu. Jemná, křehká ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou, suchá až lehce mastná, tlustá, tuhá, pololesklá, místy ojíněná, se základní barvou zelenou, později. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek. Hladká, suchá až lehce mastná, tlustá, tuhá, pololesklá, místy ojíněná, se základní barvou zelenou ;
Těstoviny kolínka Těstoviny kolínka Kolínka nebo-li chifferini jsou malé, krátké, zahnuté a duté. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. Těstoviny TěstovinyVětřkovice Kolínka nebo-li chifferini jsou malé, krátké, zahnuté a duté těstoviny specifického tvaru. Jednáse o univerzální druh těstovin vhodné k použití do řady jídel. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. ;
Těstoviny vlasové Těstoviny vlasové Vlasové těstoviny (filini) jsou velmi tenké, jemné a krátkébujón a vytvoří tak klasickou sytější polévkou. Těstoviny Těstoviny Větřkovice Vlasové těstoviny(filini) jsou velmi tenké, jemné a krátké těstoviny. Vlasové těstoviny jsou ideální do polévek. Oživízákladní vývar (kuřecí nebo hovězí) či bujón a vytvoří tak klasickou sytější polévkou. ;
Malý servis Malý servis - výměna opotřebených patníků, oprava špiček, zabroušení a zabarvení hranFelbabka - výměna opotřebených patníků, oprava špiček, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi ;
podražení, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi, napnutí obuvi, odstranění nečistot, aplikacenebo nové podražení, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi, napnutí obuvi, odstranění nečistot ;
, rozebrání podpatků a odpárání prochozených podešví, oprava půdování, příprava a přišití nových podešví, postavení nových podpatků, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi, aplikace prostředků na ošetřenípodpatků a odpárání prochozených podešví, oprava půdování, příprava a přišití nových podešví, postavenínových podpatků, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi, aplikace prostředků na ošetření kůže (usně ;
kotníky a dávají jistotu pevného kroku. Boty Typy bot Felbabka Vyšší boty šité na míru příjemně chrání kotníky a dávají jistotu pevného kroku. ;
barvě je klasická společenská bota a jako taková by určitě neměla chybět v žádném botníku. Nejlepšívlastnosti má pouze obuv ručně šitá na míru. Boty Typy bot Felbabka Plain Oxford v černé barvě jeklasická společenská bota a jako taková by určitě neměla chybět v žádném botníku. Nejlepší vlastnosti má pouze obuv ručně šitá na míru. ;
Wholecut Oxford jsou velmi oblíbeným typem Oxfordu. V černé barvě jsou formální a vhodné i do společnostibarvě jsou formální a vhodné i do společnosti, v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečení., v přírodních a veselých tónech jsou elegantní a hodí se na denní nošení i k ležérnějšímu oblečení ;
zakázková výroba má ovšem své limity a omezení dané technologií výroby. Výška podpatku je maximálně 7 cm. Střihy vycházejí z pánských modelů a vyznačují se klasickou konzervativní elegancí. Boty Typy botlimity a omezení dané technologií výroby. Výška podpatku je maximálně 7 cm. Střihy vycházejí z pánských modelů a vyznačují se klasickou konzervativní elegancí. ;
. Velmi měkké a lehké, přišité na tenkou koženou podešev (blake) a poněkud pevnější, elegantního. Velmi měkké a lehké, přišité na tenkou koženou podešev (blake) a poněkud pevnější, elegantního tvaru, šité do rámu (goodyear). ;
je opravdová lahůdka. Ručně šitá obuv tradičního typu, kterou zhotovujeme na míru a v mnoha různýchmíru a v mnoha různých variantách zdobení. Pokaždé si zachovává svůj nezaměnitelný charakter. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu