NOVÉ - prodej otěruvzdorných plechů: NOVÉ - prodej otěruvzdorných plechů: Plechy držíme sklademz plechů Hradec Králové Slezské Předměstí Plechy držíme skladem, specializace na: - DILIDUR - CREUSABRO ;
rodej a aplikace léčiv proti vnějším i vnitřním parazitům rodej a aplikace léčiv proti vnějším i ;
zhotovení RTG DKK a DKL zhotovení RTG DKK a DKL Služby Preventivní zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I ;
prodej veterinárních diet prodej veterinárních diet - psi, kočky, králíci Služby Preventivní ;
klinická vyšetření a ošetření klinická vyšetření a ošetření - psů, koček, fretek, hlodavců, ptáků ;
prodej vitamínových a minerálních doplňků pro přežvýkavce prodej vitamínových a minerálních doplňků ;
svozné místo Státního veterinárního ústavu Hradec Králové svozné místo Státního veterinárníhoústavu Hradec Králové Služby Diagnostika Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I ;
, chirurgické ošetření fraktur čelistí a vyražených zubů, ošetření odhalených krčků, zubní ošetření hlodavců, leštění skloviny, trvalé výplně, chirurgické ošetření fraktur čelistí a vyražených zubů, ošetření odhalených krčků, zubní ošetření hlodavců aj. ;
chirurgická ošetření chirurgická ošetření - fretek, hlodavců, ptáků, plazů a obojživelníků SlužbyTerapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - fretek, hlodavců, ptáků, plazů a obojživelníků ;
prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. Náš, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
, pružná, zelenožlutá s červeným líčkem s nápadným pruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistencekonce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazupruhovaným žíháním a tečkami. Pevné konzistence, středně šťavnatá, navinule sladká, dobrá až výborná. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
základní barvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování atemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. Náš sortiment Nabídka jablek Synkov-Slemenobarvou zpočátku nažloutlou, sytě žlutou, s krycí barvou jasně červenou, tvořící mramorování aa chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března, i déle. ;
, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladuzáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemnáaž v první polovině října. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
až lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobřetemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu