Epitézy základní, odlehčené, anatomické, nalepovací, epitézy na plavání Epitézy základní, odlehčené, anatomické, nalepovací, epitézy na plavání Náš sortiment Prádlo a plavky s kapsou pro epitézu Brno střed ;
Pažní návleky a punčochy na míru Pažní návleky a punčochy na míru Náš sortiment Kompresní zboží Brno střed ;
, G3 Vhodná pro vozy všech tříd. Optimální startovací výkon za studena až 110 % ve srovnání spro vozy všech tříd. Optimální startovací výkon za studena až 110 % ve srovnání s konvenčními ;
jsou připravované na čerstvém zeleném jasmínovém čaji. Možno kombinovat i s ovocnými sirupy. KrémovéČerstvý zelený čaj s krémovými příchutěmi. Krémové variace našich koktejlů jsou připravované na ;
STMH5 Čistírna odpadních vod STMH5 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýzvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcela bezúdržbovýStählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členem Asociace proživotem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v odpadní voděodděluje od vyčištěné vody). Třetím stupněm čištění je čištění aerobními mikroorganismy přisedlými na ;
STMH8 Čistírna odpadních vod STMH8 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýzvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcela bezúdržbovýStählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členem Asociaceživotem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených v odpadní voděodděluje od vyčištěné vody). Třetím stupněm čištění je čištění aerobními mikroorganismy přisedlými na ;
- Hellstein STMH10 Čistírna odpadních vod STMH10 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbovýtřístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod STMH10 využívá jako jediná v České republice moderníod vlastní ČOV. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v Českéskupiny firem Stählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vodobsažených v odpadní vodě, jako „krmivo“ pro čistící mikroorganismy, a také absenci toxických látek a ;
- Hellstein STMH15 Čistírna odpadních vod STMH15 využívá jako jediná v České republice moderní bezúdržbový. Proč zvolit řešení čištění STMH: jediné stabilní třístupňové čištění v České republice zcelaStählergruppe s centrálou v Hesensku s více jak 30letým vývojem čistíren odpadních vod a členemvlastním životem. Vždy k životu potřebuje dvě složky, kyslík a vyvážený přísun látek obsažených vna pevném nosiči biomasy (buňkovém kole – biokontaktoru), obdobně jako na zemním filtru avšak s ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná. Základní barva je žlutozelená, později žlutá, oranžově až světle červeně žíhaná, na sluneční straně, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralostivelmi mastná. Základní barva je žlutozelená, později žlutá, oranžově až světle červeně žíhaná, na ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladovánínejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídkaprozelenalá. Sklizeň v druhé polovině září až počátkem října. Zralost začátkem listopadu až v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost v listopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do, jemně aromatická, výborná, světle žlutá. Sklizeň koncem září až v druhé polovině října. Zralost vlistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
, se slabší příjemnou vůní, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinciaž lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře, nemoučnatí. Sklizeň v první až druhé dekádě října. Zralost v prosinci až lednu. Skladování nejlépe v ;
nazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jableknazelenalá, poté zelenavě bílá až nažloutlá. Sklizeň v polovině až koncem října. Zralost v lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu