zájmem o stavby bezprostředně souvisejícími s krajinou a jejími ekosystémy, se zájmem o vodárenstvíStaré Město Praha 1 Zaměření je určeno žákům se zájmem o stavby bezprostředně souvisejícími sa o odvádění a čištění odpadních vod. Nabídka vzdělání Vodohospodářské a ekologické stavby Prahakrajinou a jejími ekosystémy, se zájmem o vodárenství a o odvádění a čištění odpadních vod. ;
Architektura a stavitelství Architektura a stavitelství Zaměření je určeno žákům s výtvarnýmPraha Staré Město Praha 1 Zaměření je určeno žákům s výtvarným nadáním, kteří chtějí dále studovat ;
BIM projektování BIM projektování Zaměření BIM PROJEKTOVÁNÍ žáky seznámí s nejnovějšími trendy vPROJEKTOVÁNÍ žáky seznámí s nejnovějšími trendy v navrhování a projektování staveb. Naučíme vás široké ;
prvek stavby, který propojuje interiér s okolním světem. Automaticky s okny počítáme jako se zdrojemvědomi toho, že výměna oken představuje nedílnou součást a prvek stavby, který propojuje interiér sokolním světem. Automaticky s okny počítáme jako se zdrojem denního světla, který má výrazný vliv na ;
- historická obec s hradištěm a kostely, s muzeem a jedinečnou vyhlídkou na údolí řeky Berounky. SvatýJan pod Skalou - významný klášter a kostel s jeskyní poustevníka Ivana. Šachty a lomy v okolí Srbska, Mníšek pod Brdy, Dobříš, Hořovice. Regionální zajímavosti: Tetín - historická obec s hradištěma kostely, s muzeem a jedinečnou vyhlídkou na údolí řeky Berounky. Svatý Jan pod Skalou - významnýklášter a kostel s jeskyní poustevníka Ivana. Šachty a lomy v okolí Srbska - lom Velká Amerika ;
, ev. kované - DIN 1013, DIN 7527/6: - oceli S 355J0, E335, E360, EN 10025, atest EN 10204-2.2./3.1 B1 000 mm - výrobní délky 3-6 m Čtvercové tyče - DIN 1014: - oceli S 355J0, E335, E360, ENmm - po dohodě do 300x300 mm - výrobní délky 3-6m Ploché tyče - DIN 1017: - oceli S 355J0, E335, DIN 7527/6: - oceli S 355J0, E335, E360, EN 10025, atest EN 10204-2.2./3.1 B - oceli C45, C60délky 3-6 m Čtvercové tyče - DIN 1014: - oceli S 355J0, E335, E360, EN 10025, atest EN 10204-2.2 ;
Plechy s výstupky Plechy s výstupky - oceli S235JRG2, S355J2G3 EN 10025 - DIN 59220 provedení R, T- DIN 59220 provedení R, T, P - atest EN 10204-2.2./-3.1 B - tloušťka: 3-200 mm, šířka: 1000-2000 mm, délka: 2000-12000 mm ;
12 (StW 23), DD 13 (StW 24), QStE 340, -380, -420, -460, -500 - s povrchem maštěným nebo nemaštěným13 (StW 24), QStE 340, -380, -420, -460, -500 - s povrchem maštěným nebo nemaštěným - tloušťka: 3 ;
Čtyřboké Čtyřboké Tvářené za tepla EN 10210 (DIN 59410): - ocel S 355J2H - atest EN 10204 -2.2(DIN 59410): - ocel S 355J2H - atest EN 10204 -2.2/-3.1 B - 40x40x2,9 mm - 400x400x16,0 mm ;
UPE UPE - norma DIN 1026/2 - ocel EN 10025 - lepší geometrie s tenčí stojinou a silnějšímipřírubami Produkty a služby UPE profily s paralelními přírubami Praha Rohanský ostrov Praha 8 - norma DIN1026/2 - ocel EN 10025 - lepší geometrie s tenčí stojinou a silnějšími přírubami ;
Výroba croissantů Výroba croissantů Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodávámekompletní výrobní linky s tvarovacími zařízeními pro výrobu croissantů s náplní či bez ní. ProduktyPekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme kompletnívýrobní linky s tvarovacími zařízeními pro výrobu croissantů s náplní či bez ní. ;
k pečení dortové misky z papíru plněné těstem s náplní. Produkty Pekařské linky Předměřice nadLabem Linky na výrobu dortů využívají k pečení dortové misky z papíru plněné těstem s náplní. ;
Výroba formového chleba Výroba formového chleba S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolenýchnad Labem S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolených zařízení je možné dodat ;
Výroba hamburgerů Výroba hamburgerů S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolených zařízení je, které již umožňují stálý automatický provoz. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem S ;
i plně automatické s ohledem na potřeby a druh dané výroby, přičemž se od sebe v závislosti na druhujemného pečiva mohou být polo i plně automatické s ohledem na potřeby a druh dané výroby, přičemž ;
působení naší firmy J4 s.r.o. jsme se postupně seznámili s rozmanitými druhy národních specialitnaší firmy J4 s.r.o. jsme se postupně seznámili s rozmanitými druhy národních specialit. ;
Výroba pečiva Výroba pečiva Firma J4 s.r.o. spolu s dalšími českými výrobci dodala především vspolu s dalšími českými výrobci dodala především v České republice velké množství průběžných linek na ;
Výroba pizzy Výroba pizzy S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolených zařízení je možné. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolených ;
sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrhumožňuje pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh odpovídající linky. ;
klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešnína výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu