EKOVČELAŘ

0 (0 hodnocení)

+420 776 782 876

Ovocné stromky do sadu i zahrady

12.02.2020 - Exkluzivní výběr ovocných stromků pro rok 2020. Jabloně, hrušně, švestky, třešně, višně, angrešt, rybíz, meruňky, broskve a spousta dalších druhů.

Žijte zdravě a sbírejte plody a ovoce z ovocných stromků, které jste si sami zasadili ve Vaší zahradě nebo přímo před terasou! U nás naleznete velký šťavnatý výběr sazenic a stromků pro zahradu.

Každý rok se můžete těšit na úrodu a jablečný koláč, pyré nebo ovocnou marmeládu, kterou jste si sami připravili.

Nabídka zásilkového obchodu 2020

Rozmanité druhy ovocných stromů, třeba jako u nás velmi oblíbené jabloně, naleznete u nás ve velkém množství odrůd, například jabloň James GriveŠampionIdared nebo trendové staré odrůdy.

Mimo to máme v našem zásilkovém obchodě s ovocnými stromky mnoho dalších oblíbených druhů a také drobné ovoce. Zde vybíráme ty nejoblíbenější:

Jabloně

Hrušně

Švestky

Třešně

Višně

Ryngle

Rybíz

Angrešt

Jaké druhy ovoce si můžete sami vypěstovat?

Ovoce je velmi zdravé a díky jeho obrovskému výběru si každý gurmán najde to své. Mezi oblíbeným ovocem naleznete u nás klasické druhy jako hrušně, švestky, ryngle, třešně a višně.

Pro děti a všechny malé mlsounky nabízejí požitek při trhání ovoce maliníky, rybízy, borůvky a vinná réva. Mnohé druhy ovoce jsou mnohostranně využitelné a jsou vhodné k přímému pochutnání si na nich, na koláče, marmelády nebo oblíbené smoothies.

Kdy je nelepší čas pro sázení ovocných stromů?

Ovocné stromky a keře je nevýhodnější sázet období podzimu, kdy je půda dostatečně teplá a vlhká. Kromě toho má rostlina podzim a celou zimu dostatek času na růst kořenového systému ještě před tím, než začne v předjaří vytvářet listy a květy.

Stromky v kontejnerech lze vysazovat v bezmrazých obdobích během celého roku, ale přitom je potřeba pamatovat na dostatečnou zálivku.

Autor: Ekovčelař Pazourek


Klíčová slova

Zahradnictví

Kontakty a adresa

EKOVČELAŘ
  • 790 54 Černá Voda
    okres Jeseník, Olomoucký kraj
  • +420 776 782 876

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu