Využijte přebytečné ovoce a ovoce dovezte k nám!
+420 736 752 201
+420 736 752 201
Nabízíme služby v oblasti pěstitelské pálenice.
Technologie výroby pálenek:
Zpracování ovoce na pálenky je možné považovat za jednu z možností zakonzervování a zušlechtění původní suroviny do formy velice příjemného produktu - ušlechtilého destilátu.
Kvalitní pálenku lze vyrobit pouze z vysoce jakostní suroviny - z ovoce optimálně vyzrálého, s vysokým obsahem cukrů a typických aromatických látek, z ovoce zdravého, nepostiženého hnilobou, plísní apod.
Bohužel u řady lidí převládá názor, že na výrobu pálenek se hodí každé i odpadní, zkažené, poloshnilé, nezralé ovoce. Nenalezneme-li pro ovoce podřadné kvality jiné upotřebení, přetrvává nesprávný dojem, že je stále dostatečně dobré jako surovina pro výrobu pálenek.
Je pravdou, že i z podřadného ovoce lze získat určité množství ethanolu nikoliv však jakostní pálenky.
Druhy ovoce na pálení - švestky, třešně, višně, meruňky, broskve, jablka, hrušky, rybíz.
+420 736 752 201 | hlavní telefon |
hirka@centep.cz |
www.centep.cz |
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu