MUDr. Liliana MARTINCOVÁ

96 (9 hodnocení)

+420 266 312 728

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
98
Přístup lékaře
100
Odbornost
100
Ordinační doba, délka čekání
87
  • 98 od , 22.01.2018 20:51
    Paní doktorka mi moc pomohla, je i moc milá, má zájem pomoci, sestřička je také skvělá. Vyplatí se i déle čekat, každému se velmi věnují.
  • 98 od , 19.10.2017 15:06
    Absolutní spokojenost s přístupem i s léčbou, zbavila jsem se boreliozy a alergických vyrážek během pár týdnů, jen doporučuji! :)
  • 98 od , 23.08.2017 09:25
    Paní doktorka i sestřička - obě jsou poklad.
  • 78 od , 30.05.2017 22:07
    Nejlepší paní doktorka, která prostě vyléčí úplně všechno, až na to čekání je dokonala.
  • 100 od , 26.08.2016 09:31
    Naprosto báječná, lidská a profesionální paní doktorka i sestřička!!!
  • 100 od , 18.04.2016 09:38
    V péči paní doktorky jsem více jak 10 let, jsem naprosto spokojená.
  • 100 od , 03.02.2016 09:35
    Velmi ochotné, milé, příjemné chování jak paní doktorky, tak sestřičky, i když mají hodně pacientů.
  • 100 od , 10.11.2015 11:20
    Velmi milý přístup sestřičky i paní doktorky. Sestřičku znám již od dorostu přes 30 let a MUDr. Martincovou jen o pár let méně. Jsem naprosto spokojený :-)
  • 95 od , 11.09.2015 08:22
    V péči tohoto lékaře více jak 8 let, mohu jen říci, vždy extrémně odborný, ale i lidský přístup a to jak paní doktorky, tak skvělé sestřičky!!! Děkuji

Kontakty a adresa

MUDr. Liliana MARTINCOVÁ
  • Zenklova 22/340, 180 00 Praha 8-Libeň
    okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha
  • +420 266 312 728
  • lilianam@seznam.cz

Otevírací hodiny

Po 7:30 - 12 13 - 16
Út 14 - 19
St 7:30 - 12 13 - 16
Čt 7:30 - 12 13 - 16 Dnes
7:30 - 12

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu