Areál nemocnice Fifejdy

54 (23 hodnocení)

+420 596 191 111

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
47
Přístup lékaře
53
Odbornost
52
Ordinační doba, délka čekání
56
  • 100 od , 27.12.2019 06:04
    I já jsem musela využít služeb zubní pohotovosti dne 26. 12. 2019 po 17 hodině. Jak paní doktorka, tak sestřička-milé, citlivé. Profíci na svém místě. Děkuji oběma.
  • 10 od , 13.10.2019 07:50
    Nikdy víc. Návštěva ve tři ráno. Vylezla ospalá ze tmy, takže spala a přístup nelidský. Čištění kanálků bez injekce a ještě se vzteká, ať nedělám scény. Zub opuchl a velký zánět.
  • 78 od , 14.04.2019 13:58
    Po sobotní návštěvě zubní pohotovosti mám opět úsměv na rtu👍.
  • 85 od , 14.03.2019 19:04
    Dnes jsem byla ošetřena paní doktorkou Chvílovou a jsem naprosto spokojená. Ochotná milá a vstřícná. Děkuji
  • 33 od , 05.03.2017 09:11
    Včera jsem byl na pohotovosti se zánětem, paní doktorka Chvílová mi to pouze propíchla a nic více neudělala, je mi ještě hůře. Pacient
  • 72 od , 28.12.2016 08:17
    Paní doktorka Rudorferová byla opravdu milá, ochotná, super přístup. Pomohli mi od nesnesitelné bolesti!
  • 100 od , 11.11.2016 16:21
    Super.
  • 100 od , 21.08.2016 12:36
    Takových lekařů vice na pohotovosti zubního oddělení. Děkuji MUDr. Holušové Libuši. Imrich Vachalik
  • 100 od , 20.08.2016 11:43
    Při dnešní návštěvě pohotovosti jsem měla čest poznat paní doktorku Chvílovou. Je to velmi příjemná, milá, usměvavá paní, která se mi věnovala s velkou péči.
  • 75 od , 06.08.2016 00:01
    Za 25 let jsem byl na zubní pohotovosti 3x. Vždy mi pomohli od vytrvalé, nesnesitelné bolesti.
  • 15 od , 30.05.2016 08:37
    Hrůza!
  • 10 od , 12.05.2016 23:21
    Nedoporučuji!!! Paní doktorka totálně bezohleduplná! Syndrom vyhoření ji očividně neminul! Takový přístup jsem opravdu ještě nezažila.
  • 30 od , 22.03.2016 11:34
    V dnešní době naprosto nepochopitelné jednání a katastrofální péče ...
  • 35 od , 20.02.2016 08:42
    Hrůza - doktorka nepříjemná až drzá, sestra taktéž. Divím se, že ještě tuto ordinaci neřeší lékařská komora. Peníze vyhodíte a pomoc rovněž žádná.
  • 68 od , 28.12.2015 22:12
    Paní doktorka velice míla a citlivá, moc děkuji a sestřička taky příjemná. Opravdu děkuji Jitka Mikloszová
  • 30 od , 21.12.2015 06:57
    No, bylo to dost dobré.
  • 48 od , 16.12.2015 02:40
    Doktorka i sestra velmi milé, bohužel za 90 Kč mi dnes naprosto nepomohly!!! Zbytečná cesta.
  • 100 od , 15.11.2015 08:24
    I přesto, co jsem o pohotovosti slyšel, jsem se na ni 14.11.2015 v 15.30 hodin vydal, ihned mne přijali, do 5 minut jsem po milém přístupu a výkladu odcházel a zub mne opravdu do 1 hodiny přestal bolet, děkuji.
  • 10 od , 14.11.2015 22:08
    Totální hnus. Nechápu, jak je v dnešní době možný takový přístup, péče, hygiena. Proboha probuďte se. I na pohotovosti by se měla snad dodržovat nějaká morálka, empatie. Vypleskat tyhled doktory!
  • 25 od , 28.09.2015 09:57
    Paní doktorka na pohotovosti je nepříjemná jak blázen. Bolet mě zub jen o trochu méně, otočím se ve dveřích a jdu do háje. A čistota? Chápu, že je to pohotovost a není čas, ale lehátko vypadalo… Fuj.

Kontakty a adresa

Areál nemocnice Fifejdy

Otevírací hodiny

Po 0 - 6 18 - 23:59
Út 0 - 6 18 - 23:59 Dnes
St 0 - 6 18 - 23:59
Čt 0 - 6 18 - 23:59
0 - 6 18 - 23:59
So nonstop
Ne nonstop

včetně svátků

Nejbližší podobné firmy

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu