Ověřená firma

MUDr. Eva Růžičková - praktický lékař Plzeň, Praktik Doubravka s.r.o.

Objednáváme, volejte předem!

88 (12 hodnocení)

+420 373 724 295

Uživatelská hodnocení

Hodnocení

Prostředí
83
Přístup lékaře
85
Odbornost
95
Ordinační doba, délka čekání
90
  • 90 od , 20.03.2019 21:31
    Profesionální přístup, milé jednání a vždy s úsměvem.
  • 100 od , 03.05.2018 10:32
    Naprostá spokojenost, paní doktorka je milá a profesionalní. Mohu jen doporučit
  • 95 od , 02.01.2018 19:16
    I přes vytíženost skvělý přístup a profesionalita.
  • 95 od , 30.11.2017 12:45
    Spokojenost.
  • 62 od , 10.03.2017 11:28
    Zlatá paní doktorka Vrkočová. Paní doktorka Růžičková je velmi náladová a netrpělivá. Není dobré se moc ptát. Potom teprve poznáte charakter. Mám opakovanou zkušenost. Jinak sestřička je fajn.
  • 100 od , 11.01.2017 12:48
    S MUDr. Růžičkovou jsem spokojená.
  • 100 od , 23.12.2016 20:29
    Pani doktorka je super. Díky
  • 95 od , 13.06.2016 15:17
    Absolutní spokojenost.
  • 40 od , 02.05.2016 11:45
    Přístup MUDr. Růžičkové k starším pacientům liknavý a nadřazený. Vyšetření povrchní. MUDr. Vrkočová byla perfektní!!!
  • 95 od , 02.06.2015 11:09
    Přístup k pacientovi na jedničku. Chválím.
  • 95 od , 02.12.2014 10:55
    zkušenost s oběma doktorkami, obě na jedničku, super... :-) vždy pomůžou, poradí, málokde už se dnes vidí, že lékař umí, zná a ještě je příjemný, díky za ně :-)
  • 92 od , 21.10.2014 13:11
    Příjemné přijetí, přehled, odborné znalosti na vysoké úrovni. Detailní postup při diagnóze pacienta a následného vyšetření. Velké poděkování V.

Kontakty a adresa

MUDr. Eva Růžičková - praktický lékař Plzeň, Praktik Doubravka s.r.o.

Ordinační hodiny:

Po 7 - 12:30
Út 7 - 12:30
St 7 - 12 14 - 18
Čt 7 - 12:30 Dnes
7 - 12:30

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu