, bílkoviny, enzymy - antibiotika - bezvodá rozpouštědla ROTIDRY a ROTIDRY Sept - cyklické- indikátory, barviva, výtažky, činidla - kovy a nekovy - kyseliny anorganické - kyseliny- aminokyseliny, bílkoviny, enzymy - antibiotika - bezvodá rozpouštědla ROTIDRY a ROTIDRY Sept - cyklické- indikátory, barviva, výtažky, činidla - kovy a nekovy - kyseliny anorganické - kyseliny ;
) - cyclery - elektroforéza - chemikálie - elektroforéza - přístroje a pomůcky - klasická média propro buněčné kultury - plastik pro PCR - primární tkáňové buňky a kultivační média pro (Cambrex- elektroforéza - přístroje a pomůcky - klasická média pro buněčné kultury LONZA (Cambrex) - ostatní- primární tkáňové buňky a kultivační média pro (Cambrex) - produkty pro biochemii - produkty pro ;
kombinátů a malých pekáren. Pekařské pece typu PPP jsou určené pro pečení všech typů pekařských výrobkůpekárenské výroby včetně velkokapacitních výrobních kombinátů a malých pekáren. Pekařské pece typusplňuje veškeré požadavky řemeslné i průmyslové pekárenské výroby včetně velkokapacitních výrobníchPPP jsou určené pro pečení všech typů pekařských výrobků především žitného i žitnopšeničného chleba, sucharů, tyčinek a cukrářských polotovarů. Produkty Pekařské pásové pece Předměřice nad Labem ;
výrobků a flexibilně tak reflektovat aktuální objednávky odběratelů pekárny. Produkty Pekařské linky, které při zachování nízkých pořizovacích nákladů za zařízení umožňují péct široký sortiment výrobků avýrobků v jednotlivých formách nebo jejich svazcích, či na plechách (plátech) stejných i rozdílnýchvýroby, které při zachování nízkých pořizovacích nákladů za zařízení umožňují péct široký sortimentPředměřice nad Labem Hlavní výhodou těchto linek je, že umožňují péct rozdílné druhy výrobků v ;
Výroba batonu Výroba batonu Pšeničný chléb typu baton je pro obyvatele evropské části Ruské ;
Výroba cereálních výrobků Výroba cereálních výrobků Moderní životní styl klade důraz na správnou ;
Výroba ciabatty Výroba ciabatty Výrobní linky pro výrobu ciabatty dosáhly v posledních letechvýrobu ciabatty dosáhly v posledních letech značného technologického pokroku. ;
Výroba národních specialit Výroba národních specialit Díky dlouholetým zkušenostem a celosvětovému. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Díky dlouholetým zkušenostem a celosvětovému působení ;
Výroba piškotů Výroba piškotů Linky na pečení výrobků z piškotového těsta umožňují nejen výrobu. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Linky na pečení výrobků z piškotového těsta umožňují nejenvýrobu kulatých piškotů rozličných průměrů či piškotových plátů, ale i pečení zcela neobvyklých tvarů. ;
Výroba toustového chleba Výroba toustového chleba Plně vybavené automatické linky na výrobuna výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané. ;
Výroba trvanlivého pečiva Výroba trvanlivého pečiva Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobcikompletní výrobní linky s tvarovacím zařízením pro výrobu trvanlivého pečiva různých tvarů a velikostídodáváme kompletní výrobní linky s tvarovacím zařízením pro výrobu trvanlivého pečiva různých tvarůa velikostí, polévaných, s náplní i bez, od velice volných těst až po extrémně tuhá těsta. ProduktyPekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme ;
Výroba tyčinek Výroba tyčinek Linky jsou určeny pro pečení širokého sortimentu tyček z různýchdruhů těst, délek, průměrů a s rozličnými druhy posypů. Produkty Pekařské linky Předměřice nad LabemLinky jsou určeny pro pečení širokého sortimentu tyček z různých druhů těst, délek, průměrů a s rozličnými druhy posypů. ;
Výroba volně sázeného chleba Výroba volně sázeného chleba U výrobních linek určených k výrobě volněvýrobních linek určených k výrobě volně sázeného chleba je chléb osazen přímo na pás pece ;
tvorbě technické dokumentace, navrhování technologických postupů pro výrobu součástí, vytvářeníznalosti v tvorbě technické dokumentace, navrhování technologických postupů pro výrobu součástí, vytváření programů pro obráběcí stroje.kon – venčních a CNC obráběcích strojích. Ovládá třískové obrábění kovových i nekovových materiálů, seřizování, obsluhu a údržbu číslicově řízených a konvenčních obráběcích strojů. Má znalosti vobrábění na kon – venčních a CNC obráběcích strojích. Ovládá třískové obrábění kovových i nekovových ;
umožní absolventům uplatnit se ve výrobě, opravárenských provozech, servisech, stanicích technickéuplatnit se ve výrobě, opravárenských provozech, servisech, stanicích technické kontroly, měřeníúdržbářské, opravá- renské a seřizovací práce na silničních motorových vozidlech. Získané dovednostikontroly, měření emisí apod., při provádění montáže a demontáže, zajišťování oprav, údržby, seřízení a výměny dílů a funkč- ních částí, funkční kontroly po provedené opravě a seřízení, obsluhy ;
Prodavač - ŠVP Prodavač - smíšené zboží Prodavač - ŠVP Prodavač - smíšené zboží Délka vzdělávání je3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykování závěrečné zkouškysamostatně a odpovědně pracovat ve všech typech provozních jednotek různých forem vlastnictví, naveletrzích a prodejních výstavách. Přehled oborů vzdělání s výučním listem Rokycany Plzeňské PředměstíDélka vzdělávání je 3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykování ;
roky. Obor vzdělání je koncipován jako tříletý a umožňuje získání všeobecných vě- domosti akoncipován jako tříletý a umožňuje získání všeobecných vě- domosti a manuálních dovedností k ;
Opravář zemědělských strojů Délka vzdělávání je 3 roky. Obor vzdělání je koncipován jako tříletý aumožňuje získání všeobecných vědomosti a manuálních dovedností k profesionálnímu vykovávání povoláníDélka vzdělávání je 3 roky. Obor vzdělání je koncipován jako tříletý a umožňuje získánívšeobecných vědomosti a manuálních dovedností k profesionálnímu vykovávání povolání opravář zemědělských ;
Podnikání – ŠVP Podnikání Podnikání – ŠVP Podnikání Obor vzdělání nástavbového studia prohlubuje arozšiřuje znalosti a intelektuální dovednosti, které žáci získali ve tříletém oboru vzdělánívzdělání nástavbového studia prohlubuje a rozšiřuje znalosti a intelektuální dovednosti, které žáci ;
. V průběhu přípravy ve studijním oboru je kladen důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky adovednosti z ekonomiky, účetnictví, písemné a elektronické komunikace, práva, managementu a marketingua psychologie na konkrétní situace v podniku. Přehled oborů vzdělání vzdělání nástavbového studiastudijním oboru je kladen důraz na rozvoj schopností aplikovat poznatky a dovednosti z ekonomiky, účetnictví, písemné a elektronické komunikace, práva, managementu a marketingu a psychologie na konkrétní situace v podniku. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu