Výroba ciabatty Výroba ciabatty Výrobní linky pro výrobu ciabatty dosáhly v posledních letechvýrobu ciabatty dosáhly v posledních letech značného technologického pokroku. ;
Výroba croissantů Výroba croissantů Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodávámePekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme kompletní ;
Výroba dortů a muffinů ve formách Výroba dortů a muffinů ve formách Linky na výrobu dortů využívají ;
ve formách bez vík, které již umožňují stálý automatický provoz. Produkty Pekařské linky Předměřicepoloautomatické, ale i plně vybavené linky na klasický formový chléb pečený ve formách bez vík, které již umožňují stálý automatický provoz. ;
i plně automatické s ohledem na potřeby a druh dané výroby, přičemž se od sebe v závislosti na druhuse od sebe v závislosti na druhu výrobku mohou velmi lišit. ;
Výroba pečiva Výroba pečiva Firma J4 s.r.o. spolu s dalšími českými výrobci dodala především vspolu s dalšími českými výrobci dodala především v České republice velké množství průběžných linek na ;
Výrobní linky na pečení sucharů umožňují pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lincemnožství sortimentu výrobků v téže lince, přičemž se linka může skládat ze standardních výrobních ;
sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrhumožňuje pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh odpovídající linky. ;
klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešnína výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané. ;
Výroba trvanlivého pečiva Výroba trvanlivého pečiva Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobciPekařské linky Předměřice nad Labem Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, mápřípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, má výraznou orientaci na ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, mávýraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména gastronomických služeb ve všech oblastech. Proroky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, mávýraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména gastronomických služeb ve všech oblastech. Pro ;
vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojního obrábění na, seřizování, obsluhu a údržbu číslicově řízených a konvenčních obráběcích strojů. Má znalosti vDélka vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojníhoznalosti v tvorbě technické dokumentace, navrhování technologických postupů pro výrobu součástí, vytváření programů pro obráběcí stroje. ;
umožní absolventům uplatnit se ve výrobě, opravárenských provozech, servisech, stanicích technickéuplatnit se ve výrobě, opravárenských provozech, servisech, stanicích technické kontroly, měření ;
. Absolvent disponuje kompetencemi pro činnosti ve výrobních a opravárenských podnicích, veřejnýchslužbách a ve sféře živnostenského podnikání při výrobě, montáži, opravách a servisních činnostechstrojírenských výrobků, strojů a zařízení používaných ve strojírenství, stav Přehled oborů vzdělání skompetencemi pro činnosti ve výrobních a opravárenských podnicích, veřejných službách a ve sféřeživnostenského podnikání při výrobě, montáži, opravách a servisních činnostech strojírenských výrobků, strojů a zařízení používaných ve strojírenství, stav ;
3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykování závěrečné zkouškysamostatně a odpovědně pracovat ve všech typech provozních jednotek různých forem vlastnictví, naDélka vzdělávání je 3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykovánízávěrečné zkoušky samostatně a odpovědně pracovat ve všech typech provozních jednotek různých ;
roky. Obor vzdělání je koncipován jako tříletý a umožňuje získání všeobecných vě- domosti azískání nezbytné praxe stát soukromými podnikateli ve stravovacích službách. Přehled oborů vzdělání skoncipován jako tříletý a umožňuje získání všeobecných vě- domosti a manuálních dovedností kprofesionálnímu vykovávání povolání kuchař - číšník. Absolventi se mohou po získání nezbytné praxe stát soukromými podnikateli ve stravovacích službách. ;
podnikateli v opravárenských službách. Přehled oborů vzdělání s výučním listem Rokycany Plzeňské Předměstístrojů. Absolventi se mohou po získání nezbytné praxe stát soukromými podnikateli v opravárenských službách. ;
. Absolventi se mohou po získání nezbytné praxe stát soukromými podnikateli v lesní výrobě a těžbě. Přehledpraxe stát soukromými podnikateli v lesní výrobě a těžbě. ;
získali ve tříletém oboru vzdělání. Odborné předměty jsou zaměřeny s ohledem na možné pracovní uplatnění v regionu.rozšiřuje znalosti a intelektuální dovednosti, které žáci získali ve tříletém oboru vzdělání. Odborné předměty jsou zaměřeny s ohledem na možné pracovní uplatnění v regionu. Přehled oborů vzdělání ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu