nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
červenou s tmavšími rozmytými pruhy pokrývajícími většinu povrchu plodu a s nápadnými tečkami. Střednětuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinuláv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášplodu a s nápadnými tečkami. Středně tuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemnáaž v první polovině října. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. Náš sortiment Nabídka. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února, někdy i do března. ;
. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách dolistopadu až prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března až dubna, v chladírnách do června. ;
až lednu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobřetemnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost až do dubna, u dobře uskladněných plodů až do května i déle. ;
zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. Náš sortiment Nabídka jablek, později zelenožlutou až světle žlutou a krycí barvou karmínově červenou až tmavě červeně nafialovělou. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost někdy až do dubna. ;
pepřovníku černého (Piper nigrum). Rozdíl spočívá ve způsobu sklízení a úpravě plodů. Pepř černý jetaké známý jako "král koření" nebo jako "černé zlato" a je nejpoužívanějším a nejdůležitějším kořenímna světě a je také považován za základní koření v masných výrobcích. Pepř se užívá celý, mletý, drcený anebo ve směsích. Používá se při přípravě jídel z masa a ryb, zeleninových, houbových avaječných pokrmů, a to jak studených tak i teplých. Je součástí nálevů a suchých směsí koření. Velký význam ;
Feferonky sušené Feferonky sušené Všechny druhy chilli papriček původně pochází z jižní a střední. Koření Koření jednodruhové Větřkovice Všechny druhy chilli papriček původně pochází z jižní a ;
Česnek medvědí Česnek medvědí Medvědí česnek nebo také lesní česnek je zdravá a chutná bylinka. Jeho výrazná vůně, kořeněná chuť a léčivé účinky jsou známé již tisíce let. Naši předkové jej hojněvyužívali v kuchyni a při léčbě mnoha onemocnění. Vhodný do salátů, pomazánek, polévek, těstovin i kmedvědím česnekem a kuchtík s medvědím česnekem baby. Pomáhá proti bolestem hlavy, křečím, astmatu, posiluje imunitu a mnoho dalšího. Koření Koření jednodruhové Větřkovice Medvědí česnek nebo také lesní ;
, které jsou určeny na smažení. Obalovací směs dodá pokrmům křupavý obal a zlatavou barvu. Tato směsobsahující mimo jiné i sezamové semínko se skvěle hodí na obalování kuřecího masa, zeleniny a ryburčeny na smažení. Obalovací směs dodá pokrmům křupavý obal a zlatavou barvu. Tato směs obsahujícímimo jiné i sezamové semínko se skvěle hodí na obalování kuřecího masa, zeleniny a ryb. ;
masitým a zeleninovým jídlům. Používá se celé nebo drcené. Na steaky, grilovaná a pečená masa, sýry a doVětřkovice Pikantní pepřové koření je vhodné k masitým a zeleninovým jídlům. Používá se celé nebo drcené. Na steaky, grilovaná a pečená masa, sýry a do utopenců. Jedná se o směs, kterou lze použít jako dekorativní koření. ;
Houbový bujón Houbový bujón Houbový bujón dodá chuť a vůni po houbách při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění vedodá chuť a vůni po houbách při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleninynebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut. ;
Bujón hovězí bez glutamanu Bujón hovězí bez glutamanu Hovězí bujón dodá chuť a vůni po hovězím masepři přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček azeleninu. Bujóny Bujóny Větřkovice Hovězí bujón dodá chuť a vůni po hovězím mase při přípravě Vašichjídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Bujón navíc ;
Bujón kuřecí Bujón kuřecí Kuřecí bujón dodá chuť a vůni po kuřecím mase při přípravě Vašich jídel. Ideální pro dochucení jídel z masa, zeleniny nebo pro přípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštěnítěstoviny, zvěřinu nebo dušenou zeleninu. Bujóny Bujóny Větřkovice Kuřecí bujón dodá chuť a vůni popřípravu omáček a polévek. Směs po rozpuštění ve vodě dodá Vašim jídlům skvělou chuť během několika minut ;
nejrozšířenějších a nejznámějších pokrmů po celém světě. Oblíbené jsou zejména pro snadnou přípravu aširoké možnosti použití. Noky jsou prastarého původu a připravují se z různých druhů mouk, ať už znejrozšířenějších a nejznámějších pokrmů po celém světě. Oblíbené jsou zejména pro snadnou přípravu aširoké možnosti použití. Noky jsou prastarého původu a připravují se z různých druhů mouk, ať už z ;
Těstoviny kolínka Těstoviny kolínka Kolínka nebo-li chifferini jsou malé, krátké, zahnuté a duté. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. Těstoviny TěstovinyVětřkovice Kolínka nebo-li chifferini jsou malé, krátké, zahnuté a duté těstoviny specifického tvaru. Jednáse o univerzální druh těstovin vhodné k použití do řady jídel. Hodí se k sýrové či rajčatové omáčce, do polévek a především k zapékání. ;
Těstoviny vlasové Těstoviny vlasové Vlasové těstoviny (filini) jsou velmi tenké, jemné a krátkébujón a vytvoří tak klasickou sytější polévkou. Těstoviny Těstoviny Větřkovice Vlasové těstoviny(filini) jsou velmi tenké, jemné a krátké těstoviny. Vlasové těstoviny jsou ideální do polévek. Oživízákladní vývar (kuřecí nebo hovězí) či bujón a vytvoří tak klasickou sytější polévkou. ;
Malý servis Malý servis - výměna opotřebených patníků, oprava špiček, zabroušení a zabarvení hranFelbabka - výměna opotřebených patníků, oprava špiček, zabroušení a zabarvení hran spodků obuvi ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu