. Služby Diagnostika Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - krev, moč, trus, seškraby, cytologie, mykologie aj. ;
Diagnostika Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - včetně měření nitroočního tlaku ;
ústavu Hradec Králové Služby Diagnostika Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I ;
aj. Služby Terapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - odstranění zubního kamene ;
Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - kastrace, abdominální chirurgie (včetně torzí žaludku ;
ortopedie ortopedie - operace zlomenin, operace kloubů Služby Terapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - operace zlomenin, operace kloubů ;
Terapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - fretek, hlodavců, ptáků, plazů a obojživelníků ;
hospitalizace hospitalizace Služby Terapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I ;
aserová ošetření ran aserová ošetření ran Služby Terapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I ;
inhalační anestézie inhalační anestézie Služby Terapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I ;
infuzní terapie, transfuzní terapie infuzní terapie, transfuzní terapie Služby Terapeutické zákroky Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I ;
vybavení Pardubice Bílé Předměstí Pardubice I - Digitální RTG - USG + barevný Doppler - EKG - Endoskop ;
James Grieve James Grieve Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti velmi mastná, aromatická, velmi dobrá. Plody mírně voní. Sklizeň koncem srpna až do poloviny září, nejčastěji vsortiment Nabídka jablek Synkov-Slemeno Jedlina Hladká, lesklá, pevná, pružná, mastná, v době zralosti, nejčastěji v prvním týdnu září. Zralost dosahuje asi 14 dní po sklizni a vydrží do poloviny října i déle. ;
konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu, krémová až žlutavě bílá. Sklizeň od poloviny do konce září, někdy i později. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
dobrá, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v, žlutavá. Sklizeň koncem září nebo začátkem října. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu ;
žlutou, v níž prosvítají zřetelné lenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovině září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu, tenká, lesklá, se základní barvou zelenožlutou, později jasně žlutou, v níž prosvítají zřetelnélenticely. Jemná, velmi šťavnatá, sladce navinulá, aromatická, výborná, nažloutlá. Sklizeň v polovinězáří. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do března. ;
nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. Náš sortiment Nabídka jablekv temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až února. ;
, bílá. Sklizeň v polovině až koncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu, středně šťavnatá, nakyslá až navinulá, aromatická, osvěžující, dobrá, bílá. Sklizeň v polovině ažkoncem září. Zralost v prosinci. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna. ;
Rubín Rubín Šířeji kulovitý, ke kalichu zúžený, hladký, se žebry v kališní části. Středně tlustátuhá, středně šťavnatá, v konzumní zralosti rozplývavá a jemná, příjemně sladce navinulá, aromatická, osobitá, výborná, žlutavě bílá. Sklizeň v druhé polovině září až v první polovině října. Zralostv listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do ledna až března. Nášv kališní části. Středně tlustá, mastná, se základní barvou zelenavě žlutou, později oranžově ;
, aromatická, výborná, krémová. Sklizeň koncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladukoncem září. Zralost v listopadu. Skladování nejlépe v temnu a chladu (ne mrazu). Trvanlivost do února. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu