Výroba cereálních výrobků Výroba cereálních výrobků Moderní životní styl klade důraz na správnouproduktů Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Moderní životní styl klade důraz na správnou ;
Výroba ciabatty Výroba ciabatty Výrobní linky pro výrobu ciabatty dosáhly v posledních letechvýrobu ciabatty dosáhly v posledních letech značného technologického pokroku. ;
Výroba dortů a muffinů ve formách Výroba dortů a muffinů ve formách Linky na výrobu dortů využívajíLabem Linky na výrobu dortů využívají k pečení dortové misky z papíru plněné těstem s náplní. ;
Výroba formového chleba Výroba formového chleba S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolenýchzařízení je možné dodat poloautomatické, ale i plně vybavené linky na klasický formový chléb pečenýnad Labem S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolených zařízení je možné dodatpoloautomatické, ale i plně vybavené linky na klasický formový chléb pečený ve formách bez vík, které již umožňují stálý automatický provoz. ;
Výroba hamburgerů Výroba hamburgerů S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolených zařízení jemožné dodat poloautomatické, ale i plně vybavené linky na plechách pečených hamburgerových housekohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolených zařízení je možné dodat poloautomatické, ale i plněvybavené linky na plechách pečených hamburgerových housek, které již umožňují stálý automatický provoz. ;
i plně automatické s ohledem na potřeby a druh dané výroby, přičemž se od sebe v závislosti na druhuse od sebe v závislosti na druhu výrobku mohou velmi lišit.jemného pečiva mohou být polo i plně automatické s ohledem na potřeby a druh dané výroby, přičemž ;
spolu s dalšími českými výrobci dodala především v České republice velké množství průběžných linek naVýroba pečiva Výroba pečiva Firma J4 s.r.o. spolu s dalšími českými výrobci dodala především vČeské republice velké množství průběžných linek na výrobu pečiva a má tak bohaté zkušenostitechnologickými požadavky na tradiční pečení. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Firma J4 s.r.o.výrobu pečiva a má tak bohaté zkušenosti technologickými požadavky na tradiční pečení. ;
Výroba piškotů Výroba piškotů Linky na pečení výrobků z piškotového těsta umožňují nejen výrobu. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Linky na pečení výrobků z piškotového těsta umožňují nejen ;
Výroba pizzy Výroba pizzy S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolených zařízení je možnédodat poloautomatické, ale i plně vybavené linky na pizzu, které již umožňují stálý automatický provoz. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem S ohledem na potřeby, druh dané výroby a zvolenýchzařízení je možné dodat poloautomatické, ale i plně vybavené linky na pizzu, které již umožňují stálý automatický provoz. ;
Výrobní linky na pečení sucharů umožňují pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lince. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Výrobní linky na pečení sucharů umožňují pečení velkéhomnožství sortimentu výrobků v téže lince, přičemž se linka může skládat ze standardních výrobních ;
nabízí plně automatizované linky na výrobu sušek, baranků, taralli a preclíků. Produkty Pekařskélinky Předměřice nad Labem Firma J4 s.r.o nabízí plně automatizované linky na výrobu sušek, baranků, taralli a preclíků. ;
Výroba sušenek Výroba sušenek Výrobní linka na pečení sušenek umožňuje pečení velkého množstvísortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrhodpovídající linky. Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Výrobní linka na pečení sušenekumožňuje pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh odpovídající linky. ;
na výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané.Výroba toustového chleba Výroba toustového chleba Plně vybavené automatické linky na výrobuklasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní ;
výhod výroby těchto polotovarů je dlouhá trvanlivost a tím i možnost rozvozu na extrémně dlouhépolotovarů je dlouhá trvanlivost a tím i možnost rozvozu na extrémně dlouhé vzdálenosti. ;
sázeného chleba je chléb osazen přímo na pás pece Produkty Pekařské linky Předměřice nad Labem Uvýrobních linek určených k výrobě volně sázeného chleba je chléb osazen přímo na pás pece ;
přípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, má výraznou orientaci naroky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, mávýraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména obchodně - provozní činnosti. Pro teoretické ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, mávýraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména gastronomických služeb ve všech oblastech. Proroky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, mávýraznou orientaci na samostatné vykonávání zejména gastronomických služeb ve všech oblastech. Pro ;
vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojního obrábění na, seřizování, obsluhu a údržbu číslicově řízených a konvenčních obráběcích strojů. Má znalosti vDélka vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojníhoobrábění na kon – venčních a CNC obráběcích strojích. Ovládá třískové obrábění kovových i nekovovýchznalosti v tvorbě technické dokumentace, navrhování technologických postupů pro výrobu součástí, vytváření programů pro obráběcí stroje. ;
údržbářské, opravá- renské a seřizovací práce na silničních motorových vozidlech. Získané dovednosti- renské a seřizovací práce na silničních motorových vozidlech. Získané dovednosti umožní absolventům ;
3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykování závěrečné zkouškysamostatně a odpovědně pracovat ve všech typech provozních jednotek různých forem vlastnictví, naDélka vzdělávání je 3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykováníforem vlastnictví, na veletrzích a prodejních výstavách. ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu