- vlhkoměry - vodní lázně - vortexy - vývěvy Produkty Produkty Praha Žižkov Praha 3 - autoklávy ;
- respirátory a masky - rukavice - ukládání nebezpečného odpadu Produkty Produkty Praha Žižkov Praha 3 ;
CARL ROTH Produkty Produkty Praha Žižkov Praha 3 - alifatické uhlovodíky - alkoholy ;
- speciální média pro buněčné kultury LONZA (Cambrex) Produkty Produkty Praha Žižkov Praha 3 - antibiotika ;
výrobků v jednotlivých formách nebo jejich svazcích, či na plechách (plátech) stejných i rozdílnýchPředměřice nad Labem Hlavní výhodou těchto linek je, že umožňují péct rozdílné druhy výrobků v ;
Výroba baget Výroba baget Plně automatické linky na výrobu baget jsou v dnešní době velmivýrobu baget jsou v dnešní době velmi vyhledávané především kvůli jejich efektivitě výroby, úspoře ;
Výroba ciabatty Výroba ciabatty Výrobní linky pro výrobu ciabatty dosáhly v posledních letechvýrobu ciabatty dosáhly v posledních letech značného technologického pokroku. ;
i plně automatické s ohledem na potřeby a druh dané výroby, přičemž se od sebe v závislosti na druhuse od sebe v závislosti na druhu výrobku mohou velmi lišit. ;
Výroba pečiva Výroba pečiva Firma J4 s.r.o. spolu s dalšími českými výrobci dodala především vspolu s dalšími českými výrobci dodala především v České republice velké množství průběžných linek na ;
Výrobní linky na pečení sucharů umožňují pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lincemnožství sortimentu výrobků v téže lince, přičemž se linka může skládat ze standardních výrobních ;
sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrhumožňuje pečení velkého množství sortimentu výrobků v téže lince, stačí jen vše konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh odpovídající linky. ;
klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešnína výrobu klasického toustového chleba kontinentálního či anglického typu pečený ve formách s víkem jsou v dnešní době velmi vyhledávané. ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, mápřípravy je odvozen od odborných praktických činností v obchodním provozu, má výraznou orientaci na ;
roky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, mároky. Způsob přípravy je odvozen od odborných praktických činností v gastronomickém provozu, má ;
vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojního obrábění na, seřizování, obsluhu a údržbu číslicově řízených a konvenčních obráběcích strojů. Má znalosti vDélka vzdělávání je 4 roky. Absolvent je kvalifikovaný samostatný pracovník v oblasti strojníhoznalosti v tvorbě technické dokumentace, navrhování technologických postupů pro výrobu součástí, vytváření programů pro obráběcí stroje. ;
Automechanik Délka vzdělávání je 3 roky. Absolvent je kvalifikovaný pracovník schopný samostatnévzdělávání je 3 roky. Absolvent je kvalifikovaný pracovník schopný samostatné údržbářské, opravá ;
Strojní mechanik - ŠVP Zámečník Strojní mechanik - ŠVP Zámečník Délka vzdělávání je 3 rokyvýučním listem Rokycany Plzeňské Předměstí Délka vzdělávání je 3 roky. Absolvent disponuje ;
Obráběč kovů – ŠVP Obráběč kovů Obráběč kovů – ŠVP Obráběč kovů Délka vzdělávání je 3 rokyvzdělávání je 3 roky. Absolvent školního vzdělávacího programu Obráběč kovů je kvalifikovaný ;
3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykování závěrečné zkouškyDélka vzdělávání je 3 roky. Žák se orientuje v celé oblasti obchodu a je připraven po vykování ;
Kuchař – číšník – ŠVP Kuchař - číšník Kuchař – číšník – ŠVP Kuchař - číšník Délka vzdělávání je 3výučním listem Rokycany Plzeňské Předměstí Délka vzdělávání je 3 roky. Obor vzdělání je ;
Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 771 270 421 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu