• Setkání kovářů v Litni 2017

    Setkání kovářů v Litni 2017

    10.05.2017 Společenstvo uměleckých kovářů a zámečníků a kovářů-podkovářů Čech, Moravy a Slezska Kovářské společ

    Jak jste jistě postřehli, čas letí a naše “Setkání kovářů v Litni“ je opět za dveřmi. Již počátkem tohoto roku jsem vás informoval, že setkání určitě bude a bude dokonce podstatně rozšířeno. Možná že jste to již zaznamenali v médiích jako nárůst informací kolem řemeslníků a významu - prestiže řemesel.

  • FYTOTERAPIE PRO VLASY podle tradic starověké Číny

    FYTOTERAPIE PRO VLASY podle tradic starověké Číny

    12.10.2018 tianDe pro zdraví - KOSMETIKA Most, Litvínov

    Číňanky jsou proslulé tím, že mají husté, hedvábné vlasy. Chcete mít také takové? Vyzbrojte se přípravky, které byly vytvořeny na bázi unikátního zpevňujícího komplexu z výtažků legendárních rostlin Východu! Šampon „Recept starověké Číny“ od TianDe pomůže vašim vlasům získat ztracenou sílu! Díky užitečným prvkům v jeho složení účinně bojuje se svěděním pokožky hlavy a předchází vzniku lupů. Pokud chcete, aby se vlasy po každém umytí snadno rozčesávaly, byly lesklé a měly hedvábný vzhled, nezapomínejte po použití šamponu ani na balzám-kondicionér. Balzám-kondicionér "Recept starověké Číny" je zárukou krásy a přírodní síly vašich vlasů! Díky výtažku z kořene Fo-Ti ( he shou wu ) ve složení vám kondicionér pomůže předejít brzkému vzniku šedin. Ať žije přirozeně sytá barva vlasů! Mimochodem, název rdesna mnohokvětého ( Fo-Ti ) se překládá jako „hlava starce barvy havraních křídel“. Podle čínské legendy jeden šedivý moudrý stařec s pomocí této byliny obnovil své vlasy a navrátil jim původní sytou barvu.

  • PODZIMNÍ DETOXIKACE s tianDe😉

    PODZIMNÍ DETOXIKACE s tianDe😉

    13.10.2018 tianDe pro zdraví - KOSMETIKA Most, Litvínov

    Teď je ta správná doba na DETOX: vyzkoušejte detoxikační náplasti pro cílenou, celistvou očistu těla. Včera mi volala naše nová zákaznice, jestli je možné, aby už po prvním použití detoxikačních náplastí cítila takovou úlevu?? Prý po dlouhé době spala klidně celou noc a nebudila ji bolest rukou, kvůli které už se dlouhé měsíce nevyspala ... Je to super, když to takhle pomůže a uleví! Není to u každého stejné, musí se to vyzkoušet a vytrvat. Každý jsme jiný, každý máme jiné tělo, jiné vnímání, jinou energii. Mám radost, když se s námi dělíte o vlastní zkušenosti s používáním tianDe. A my jsme zase připraveni vám podat potřebné informace o správném používání našich produktů Detoxikační náplasti (2 ks v jednom balení) se dají použít dvěma způsoby: 1. na obě chodidla nebo dlaně při celkové detoxikaci 2. nebo přímo na místo potíží - např. loket, koleno, rameno, zápěstí při bolestech, na hrudník při kašli atd.

  • Moderní čistírna pomohla paní Zlatce s odpadními vodami, a ještě získala relaxační zónu

    Moderní čistírna pomohla paní Zlatce s odpadními vodami, a ještě získala relaxační zónu

    20.02.2019 Hellstein - čističky odpadních vod

    Čistírna odpadních vod STMH ušetří starosti i finanční prostředky Paní Zlatka se rozhodla získat více soukromí mimo každodenní shon velkoměsta, a proto si postavili s rodinou vlastní rodinný dům na pozemku s krásnou rozlehlou zahradou v moravskoslezském kraji. Jak to někdy v menších městech a na vesnicích bývá, dům nebylo možné připojit na kanalizaci. Projektant i úředníci jim doporučili, aby odpadní vody likvidovali pomocí septiku o objemu minimálně 15 m3. Během krátké doby se rodina rozrostla a pochopitelně s větším počtem členů rodiny se zvýšil objem odpadních vod. Častější vývoz septiku byl finančně a časově mnohem náročnější a nepohodlný. Paní Zlatka se proto začala poohlížet po lepším řešení.

  • Šikovné ovládání kuchyňských dvířek

    Šikovné ovládání kuchyňských dvířek

    08.11.2016 NADOP - VÝROBA NÁBYTKU OŘECHOV

    Při větším vaření obvykle nastane chvíle, kdy bychom potřebovali ještě jednu ruku, která nám otevře kuchyňskou zásuvku či skříňku. Právě otvírání přihrádek, šuplíků, skříní atd. je jednou z dalších věcí, na níž bychom si měli dát pozor při plánování kuchyně.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu