• Nový HR systém od Alveno ulehčí personalistům práci

    Nový HR systém od Alveno ulehčí personalistům práci

    24.03.2021 Alveno – docházkový systém

    Práce personalistů může na první pohled vypadat jako příjemné povídání se zajímavými lidmi, ale nenechte se mýlit. Po rozhovorech totiž přichází další část. Pro okolí často neviditelná, přesto ale náročná, práce. Administrativa a papírování. Smlouvy, dodatky k nim a další dokumenty. A právě s jejich správou vám pomůže nový HR systém Alveno.

  • Školení - Normy a zákony pro nábytek a bytový textil

    12.08.2016 Textilní zkušební ústav, s. p.

    Cech čalouníků a dekoratérů společně s Textilním zkušebním ústavem Vás zvou Na školení evaluovaných přednášek projektu č. CZ.1.07/3.2.04/02.0006 GG OPVK Jihomoravského kraje, Vzdělávání pro zvýšení konkurenceschopnosti, produktivity a zaměstnatelnosti a zlepšení kvality ergonomických a zdravotních vlastností nábytku a bytového textilu.

  • Proč je dobré mít projekt na rekuperaci

    15.01.2019 WAFE s.r.o.

    Mezi nejdůležitější parametry systému řízeného větrání s rekuperací patří spolehlivost, tichý provoz, snadná údržba a minimální provozní náklady. Dnes lze na trhu najít spolehlivá zařízení, která z velké míry tyto parametry splní. Nesplní je ale sami o sobě. Spolehlivost systému větrání není závislá jen na jednotce samotné a nejčastější vady systému jsou způsobené chybnou instalací, nikoliv rekuperační jednotkou.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu