• Setkání kovářů v Litni 2017

    Setkání kovářů v Litni 2017

    10.05.2017 Společenstvo uměleckých kovářů a zámečníků a kovářů-podkovářů Čech, Moravy a Slezska Kovářské společ

    Jak jste jistě postřehli, čas letí a naše “Setkání kovářů v Litni“ je opět za dveřmi. Již počátkem tohoto roku jsem vás informoval, že setkání určitě bude a bude dokonce podstatně rozšířeno. Možná že jste to již zaznamenali v médiích jako nárůst informací kolem řemeslníků a významu - prestiže řemesel.

  • Zelené potraviny - Informace

    Zelené potraviny - Informace

    18.02.2019 Zelené potraviny TOP

    NAVŠTIVTE NAŠE NOVÉ STRÁNKY S MNOHA ČLÁNKY A RECEPTY O VÝŽIVĚ, JIŽ 20 LET !NABÍZÍME PRO VÁS JIŽ TÉMĚŘ 1000 STRAN INFORMACÍ VČETNĚ KNIH NA VAŠÍ CESTĚ K ŽIVOTU SE ŠŤÁVOU A ZDRAVÍM...

  • Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    Čistírna odpadních vod od Hellstein šetří přírodu i rodinnou peněženku

    20.02.2019 Hellstein - čističky odpadních vod

    Rodinná firma Hellstein z Kopřivnice dodává nejúčinnější ekologickou technologii na čistění odpadních vod pro domácnosti a průmysl už dvacet let. Jedinečný systém oceňují zákazníci u nás i po celém světě. Není divu. Hellstein vyvíjí a vyrábí vlastní zařízení, které nevyžaduje žádnou údržbu. Snižuje tak roční náklady domácností o desítky tisíc korun a přečištěnou vodu lze navíc bez problémů znovu využít. A kdo nevěří, ať se přijede podívat do skladů v Šenově nebo v Kolíně, kde se každý může přesvědčit a nechat si navrhnout čistírnu na míru.

  • Připravte se na sucho. Zalévejte vodou z čističky STMH

    20.02.2019 Hellstein - čističky odpadních vod

    Připravte se na sucho. Zalévejte vodou z čističky STMH Určitě jste si také všimli, že posledních pár týdnů mělo podle předpovědi sprchnout. Lidé odcházeli z domovů vybaveni deštníky a nakonec jich stejně nebylo potřeba. Přitom trochu osvěžujícího deště by příroda určitě ocenila. Někdy jsou vedra a sucha tak úporná, že dojdou i pracně nastřádané zásoby dešťovky a nezbývá než vodu na zálivku natočit z kohoutku. Obzvlášť na malém městě a venkově může vzácná kapalina opravdu chybět. Firma Hellstein vyvinula domácí čističku STMH, která dokáže recyklovat odpadní vodu tak dokonale, že ji můžeme znovu využít také na zalévání. S ničivým suchem už dokážeme zatočit jednou provždy.

  • Jak vybrat Top skleník?

    Jak vybrat Top skleník?

    18.07.2020 BUILDEX GROUP s.r.o.

    Těšili jste se na nákup nového skleníku, ale nakonec se vám ze stovek modelů jen točí hlava a pomalu výběr odsouváte na příští sezónu? Pojďme si stručně projít celé téma a udělat v tom konečně pořádek.

  • Nový HR systém od Alveno ulehčí personalistům práci

    Nový HR systém od Alveno ulehčí personalistům práci

    24.03.2021 Alveno – docházkový systém

    Práce personalistů může na první pohled vypadat jako příjemné povídání se zajímavými lidmi, ale nenechte se mýlit. Po rozhovorech totiž přichází další část. Pro okolí často neviditelná, přesto ale náročná, práce. Administrativa a papírování. Smlouvy, dodatky k nim a další dokumenty. A právě s jejich správou vám pomůže nový HR systém Alveno.

  • Školení Zkušebnictví - nábytek a bytový textil

    23.01.2017 Textilní zkušební ústav, s. p.

    Cech čalouníků a dekoratérů společně s Textilním zkušebním ústavem Vás zvou Na školení evaluovaných přednášek projektu č. CZ.1.07/3.2.04/02.0006 GG OPVK Jihomoravského kraje, Vzdělávání pro zvýšení konkurenceschopnosti, produktivity a zaměstnatelnosti a zlepšení kvality ergonomických a zdravotních vlastností nábytku a bytového textilu.

  • Testovací článek

    Testovací článek

    04.09.2017 Barbucha test znovu

    Město Zruč nad Sázavou se nachází v okrese Kutná Hora ve Středočeském kraji. Má přibližně 4 700[1] obyvatel. Zruč má napojení po silnici II/126 na dálniční sjezd D1 Soutice 57 km od Prahy. Od Kutné Hory je vzdálena 32 km. Součástí města jsou vesnice Domahoř, Dubina, Nesměřice a Želivec.

Chcete přidat firmu do katalogu? Volejte 841 12 12 12 nebo stiskněte tlačítko Přidat firmuPřihlásit se a přidat firmu